dilluns, 30 de novembre del 2009

NOTICIES DES DE NOUAKCHOTT!

Hola tots els que ens esteu seguint.

Nosaltres vam arribar ahir al migdia a la capital de Mauritània a Nouakchott. Estem en un alberg del centre i estem en contacte telefònic amb l'ambaixada espanyola i amb la generalitat, ens tenen localitzats i saben que som aquí.

Han declarat l'emergència consular a Mauritània i Senegal i de moment ens han dit que ens quedem 24h. a la capital Mauritana.

A mesura que sapiguem més coses us anirem informant.

7 comentaris:

  1. Nois, me n'alegro que estigueu bé, ahir l'Ignasi comentava que estaveu a Mauritània i a la nit sentim lo del segrest de la caravana de la ONG. Que tingueu sort en la resta del viatge ;)

    ResponElimina
  2. Ei guapos!

    He parlat amb la gent de la meva feina i m'han dit que la situacio esta sota control i que ara hi ha mes seguretat i proteccio que mai sobre els estrangers a Mauritania, per part de les autoritats mauritanes, i per part de les embaixades espanyoles i afers exteriors de la Generalitat. No us mogueu de la capital i sigueu molt prudents. Albert, t'hem sentit per RAC1.

    Molt de compte i anims!
    Silvia Ayala

    ResponElimina
  3. Ei guapos!!!!

    Vinga que tot anirà bé. ÀNIMS

    Meritxell

    ResponElimina
  4. Ep! nois, preneu molta paciència i ànims!
    Tots estem amb vosaltres.

    Petons!!!!!!!!!

    ResponElimina
  5. Hola Família!!, no ens coneixeu gairebé però nosaltres us seguim des de fa molts anys, be solament a tu Albert.(som la Núria i el Juli)
    Us felicitem per la decisió i per l’aposta d’actuar per tal de corregir quelcom del que no funciona en aquest mon. Tant debò tothom en algun moment de la seva historia fes un poc pels altres així, en directe implicant-se i prenent part.
    Nosaltres per la part que ens toca, no podem separar-te de l’imatge del “Pere”,
    No vull posar-me sentimental, tot el contrari, (sabies que creuar aquesta part de desert i conèixer aquestes gents era un projecte comú que malauradament no varem poder complir?). doncs si...
    Es ben cert que tots acabem assemblant-nos als nostres pares.
    Salud!!
    Tranquils..... una abraçada a tots tres!!

    ResponElimina
  6. Ànims. Aviat sereu a Guinea i quedarà enrera aquest ensurt, que esperem que es resolgui bé i en pocs dies.

    Calma i endavant !!

    Joan Arbós

    ResponElimina